Disclaimer

Algemene Voorwaarden

1. Anabolen-online.net kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) gebruik van producten en/of (verkeerd) opgevolgde adviezen. Noch dat wij op enige andere wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het gebruik van de getoonde producten en of adviezen is te allen tijde op eigen risico van de koper dan wel gebruiker .

2. Allen gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.

3. Elke financiële transactie aan Anabolen-online.com heeft te allen tijde het karakter van een gift. De getoonde producten op de website zijn slechts voor research doeleinden geschikt.

4. Er vanuit gaande dat wij nimmer geld teruggeven na ontvangst, tenzij wij dit met u overeenkomen wordt dit per incident bekeken.

5. Het ruilen van producten is mogelijk binnen 2 weken (14 dagen) mits de producten niet zijn beschadigd en nog ongeopend zijn. Met nadrukkelijke uitzondering van producten die gekoeld bewaard dienen te worden, die komen hier niet voor in aanmerking. Na het retourneren zullen wij de producten allereerst beoordelen. Alle gevallen die hiervoor in aanmerking komen worden per incident bekeken.

6. U er nadrukkelijk rekening mee houdt dat wanneer de (juiste) gegevens ontbreken op het bestelformulier er mogelijk vertraging ontstaat met het versturen van uw bestelling.

7. Wij nemen in z’n geheel geen verantwoording, wanneer uw of onze zending door fouten van derden (Bpost, Postnl en La Poste) niet juist afgeleverd kan worden om wat voor reden dan ook. U als afzender dient dit gezamenlijk op te lossen met het des betreffende postbedrijf.

8. Verzend nooit zomaar op voorhand uw zending naar ons, voordat u heeft gevraagd welke postbus adres wij op dat moment gebruiken, reden daarvan is dat wij regelmatig van postbus adres veranderen, mocht u het toch hebben verzonden en kunnen wij niet meer bij die postbus om wat voor reden dan ook, dan is dat uw eigen verantwoording want daar zijn wij in z’n geheel niet aansprakelijk voor.

9. U wordt geacht wanneer u de website gebruikt en/of leest, u bekend bent met de inhoud van de disclaimer en minimaal 21 jaar of ouder bent.

10. Anabolen-online.net is nimmer verantwoordelijk voor verkeerd opgestelde bestelgegevens. Waarvan de naam of het adres en mogelijk andere gegevens niet correct blijken te zijn ingevuld door de klant, waardoor de zending niet aan de juiste geadresseerde is of kan worden geleverd of nochtans de zending hierdoor geretourneerd word aan de afzender. Indien de zending omwille bovenstaande of om welke andere reden dan ook retour wordt gestuurd naar de afzender behouden wij het recht om te wachten tot de zending in zijn geheel retour ontvangen is. Daarna zullen wij in overleg met de klant de zending nogmaals opsturen. De eventuele extra verzendkosten die dit met zich meebrengt worden per geval afzonderlijk bekeken en mogelijk doorberekend.

 

Scroll Up